Skip to content

Studieinfos rådgivningstelefon är stängd 1.9-30.11.2021. Frågor om ansökan och antagning till yrkes- och gymnasieutbildning samt övriga utbildningar efter grundläggande utbildning till info@studieinfo.fi 

Frågor om ansökan och antagning till högskolor direkt till högskolornas ansökningsservice

Alla utbildningar i gemensam ansökan till högskolor samt de flesta utbildningar i högskolornas separata ansökningar hittar du nu i nya Studieinfo.

Klicka här och läs mera om vilka högskoleutbildningar som finns i nya Studieinfo och vilka du fortafarande hittar i gamla Studieinfo.

Till utbildningar efter den grundläggande utbildningen söker man nästa vår i den nya gemensamma ansökan. Ansökningstiden är 22.2-22.3.2022.
Ansökan ordnas i nya Studieinfo. Läs mer om den nya gemensamma ansökan och antagningskriterierna.

Ansökan till finsk- och engelskspråkig yrkeslärarutbildning 4–20.1.2022. Bekanta dig med ansökningsanvisningarna och utbildningsutbudet.

 

Handel, ekonomi och finansiering

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Programplanerare: Samarbete och problemlösningsförmåga

""
Sida 3/4

Eetus dag börjar ofta med frukost på kontoret. Under dagen följer man på en stor tavla fylld med post-it-lappar med hur det står till med olika projekt; vad som är under arbete, vad som ska göras och i vilket skede olika arbeten är.

Eetu och hans kolleger samlas varje dag kl. 10.45 till ett dagligt möte, där de går igenom uppgifterna på tavlan. Teamarbetet är viktigt, för att alla ska hänga med i uppgifterna och om vad de andra gör. Samarbetet främjar kreativt tänkande.

– Två hjärnor tänker effektivare än en, beskriver Eetu situationen.