Skip to content

Studieinfos rådgivningstelefon är stängd 1.9-30.11.2021. Frågor om ansökan och antagning till yrkes- och gymnasieutbildning samt övriga utbildningar efter grundläggande utbildning till info@studieinfo.fi 

Frågor om ansökan och antagning till högskolor direkt till högskolornas ansökningsservice

Alla utbildningar i gemensam ansökan till högskolor samt de flesta utbildningar i högskolornas separata ansökningar hittar du nu i nya Studieinfo.

Klicka här och läs mera om vilka högskoleutbildningar som finns i nya Studieinfo och vilka du fortafarande hittar i gamla Studieinfo.

Till utbildningar efter den grundläggande utbildningen söker man nästa vår i den nya gemensamma ansökan. Ansökningstiden är 22.2-22.3.2022.
Ansökan ordnas i nya Studieinfo. Läs mer om den nya gemensamma ansökan och antagningskriterierna.

Ansökan till finsk- och engelskspråkig yrkeslärarutbildning 4–20.1.2022. Bekanta dig med ansökningsanvisningarna och utbildningsutbudet.

 

Handel, ekonomi och finansiering

Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Programplanerare: Samarbete och problemlösningsförmåga

""
Sida 2/4

En stor del av programutvecklarens dag går åt framför datorn, men man behöver inte ensam grubbla över datakoder. I arbetsplatsens öppna kontorslandskap har man ständig syn- och diskussionskontakt med sina kolleger. Enligt Eetu kräver arbetet främst problemlösningsförmåga, men det hjälper också att man är intresserad av kodning.

– I det här arbetet är det viktigt att man har en vilja att utveckla fungerande tjänster och program, berättar Eetu.

På bilden jobbar han med att testa administrering och funktionen för Studieinfos ansökningsblanketter till högskolor. Kollegan Jussi Vesala hjälper till med koden.